Orange Travel

Mijn Orange travel reis

Welkom, ik ben Ernie de Vries eigenaar van Orange Travel. Ik ben geboren en getogen in Suriname en na een geweldige jeugd ben ik voor studie naar Europa verhuisd, waar ik na mijn studie ook nog een tijdje heb gewerkt. Al tijdens mijn studententijd was ik dol op reizen en deed in mijn vrijetijd, niets anders dan reizen om nieuwe culturen en landschappen te verkennen. In 2005 keerde ik terug naar mijn geboorte land Suriname en werd verliefd op het binnenland. En al heel snel legde ik mijn ingenieurstitel aan de kant om een touroperating bedrijf te beginnen (en zo van mijn hobby mijn werk te maken).

Orange Travel is vanaf haar start één van de snelst groeiende touroperators geweest en dat wij sinds 2007 nog steeds aan kop staan, is voor een heel klein deel toe te schrijven aan mijn Surinaamse gastvrijheid gecombineerd met mijn Nederlandse werkethiek en -dicipline en voor het overgrote deel is dat toe te schrijven aan een gedreven & gemotiveerd top team van collega’s.

De kracht van dit team zit hem in de kennis en geduld om voor u uw droom reis op maat samen te stellen. Productkennis maakt het verschil, daarom gaan onze reisexperts & reisbegeleiders jaarlijks op pad om de routes zelf te ervaren en deze te verbeteren. Orange klanten mogen op geen enkel moment hun twijfels hebben of ze de juiste reis bij de juiste partij hebben geboekt. Ons motto is daarom: “De klant moet vanaf het eerste tot het laatste contact…DIK TEVREDEN ZIJN!”

Over Orange Travel

Met een klantvriendelijk, dynamisch en professioneel team helpt Orange Travel haar klanten een keus te
maken in een jungle van mogelijkheden op het gebied van toeristische attracties in Suriname.
Alles wat wij doen, doen wij op basis van de volgende kernwaarden: eerlijkheid, snelheid,
deskundigheid, stiptheid en plezier!
Met genoegen introduceren wij onszelf aan u:

Als u open staat voor meer dan alleen een mooie omgeving in de natuur, maar ook waarde hecht aan de
cultuur van de lokale bevolking, dan zult u met Orange onvergetelijke ervaringen beleven. Wij staan
vanaf aankomst op de luchthaven tot vertrek voor u klaar!

Daarom kiezen voor Orange

Duurzame tours die zich richten op echte ervaringen door de cultuur en natuur van dichtbij te beleven

Gratis advies van vriendelijke en deskundige medewerkers; Geen boekings- of reserveringskosten;

One Stop Shop: van individuele – tot groepsreizen en van hotels tot autoverhuur; Kleine groepen;

Gemakkelijke betaling: u kunt uw Nederlandse, Surinaamse of Amerikaanse bankrekening gebruiken en met Maestro of Visa betalen.