Ernie de Vries - Headshot - Orange Website Aug 2022_small

Ernie de Vries

Vanaf de start in 2007 zijn we één van de snelst groeiende touroperators geweest en dat wij nog steeds aan kop staan, is waarschijnlijk toe te schrijven aan de combinatie van mijn Surinaamse gastvrijheid en mijn Nederlandse werkethiek en discipline.

Shanifa_small

Shanifa

Ik ben Shanifa en werk als reisspecialist bij Orange Travel. Ik heb een passie voor reizen, video’s en foto’s maken. Daarnaast hou ik ook van koken, socializen en feesten. Dus als u wat tips nodig heeft voor het uitgaansleven of plekjes die u zeker moet bezoeken kunt u het mij altijd vragen. Met mijn ervaringen binnen de toerisme branche kan ik u de beste adviezen geven en een leuke reis voor u samenstellen.

Elton

Ik ben Elton Swedo, één van de gidsen bij Orange Travel, en heb een onzettend grote liefde voor de natuur, de geschiedenis en de cultuur van mijn land Suriname. Deze liefde wil ik graag anderen ook laten ervaren. De bergen, het oerwoud, de savanne en de kustvlakte heb ik allemaal doorkruist en weet daarom hoeveel avontuur hier te beleven is. Dit staat u allemaal te wachten. Ik ben een mix van verschillende etniciteiten en vertegenwoordig Suriname met heel veel passie en respect. Ik ben avontuurlijk, vriendelijk, humoristisch en een goede gastheer!

Hopelijk zie ik u gauw op één van mijn tours, zodat ik u optimaal kan laten genieten van mijn prachtig land!

Rea_small

Rea

Ik ben Rea en ik heb altijd een passie gehad voor cijfers. Maar sinds mijn eerste kennismaking met het binnenland van Suriname in 2005, is deze passie in één oogopslag veranderd in liefde voor de natuur en diversiteit aan culturen. Ik hou ook van lekker eten en vanwege onze multicultureel achtergrond heb ik geluk dat ik kan genieten van de diverse gerechten van de verschillende culturen.

Ik kan niet wachten om mijn ervaringen met u te delen en ben ervan overtuigd dat wij gezamenlijk een mooie reis tegen een betaalbare prijs in elkaar kunnen zetten.

Randy_small

Randy

Ik ben Randy, één van de eerste gidsen werkzaam bij Orange Travel. Ik kom uit een familie die van jagen, vissen en lekker eten houdt. De liefde voor onze prachtige natuur is er bij mij met de paplepel ingegoten. Mede dankzij mijn toerisme studie en het respect voor de natuur, durf ik nu alleen nog maar op dieren te schieten met een foto camera. Het Surinaams volk is klein in aantal maar groot in de verschillende etnische groepen. Dit maakt niet alleen dat wij een diverse en lekkere keuken kennen, maar ook dat heel wat van ons (net als ik) een mix zijn van verschillende etniciteiten.

Hopelijk zie ik u gauw, dan laat ik u graag een stukje van divers Suriname proeven….

Janice_small

Janice

Ik ben Janice, moeder, zangeres en ook een reisspecialist bij Orange Travel.  Naast mijn passie voor muziek (mensen entertainen) heb ik als hobby; experimenteren met eten, reizen, shoppen en bijpraten over ditjes en datjes.

Hoewel Suriname het kleinste land van Zuid-Amerika is, mag ik met trots zeggen dat we een veelzijdig land zijn. Dit is vooral te merken aan de culturele diversiteit, het historisch erfgoed en het ongerepte Amazone oerwoud. Met meer dan 10 jaar werkervaring in de toerisme branche ben ik er van overtuigd dat ik u de juiste tips and adviezen kan geven bij het samenstellen van een overgetelijke reis naar Suriname.

Als u bij ons boekt draagt u een handje bij aan een van onze duurzame projecten en zal de immense gastvrijheid u zeker bijblijven. Tang boen, tot ziens!

Vijaita_small

Vijaita

Ik ben Vijaita Ramlal, een jonge, ambitieuze Surinaamse vrouw. In mijn vrije tijd lees ik graag of verken ik het binnenland van Suriname. Ik heb een uitzonderlijke liefde voor insecten en wilde dieren. Ondanks mijn bouwkundig achtergrond, heb ik gekozen om bij Orange Travel te werken vanwege mijn liefde en passie voor de natuur. Van een weelderig regenwoud tot torenhoge watervallen is Suriname een van de meest biodiverse plaatsen op aarde, de thuisbasis van exotische flora en fauna die nergens anders op aarde te vinden zijn. Als een natuurliefhebber met meer dan 4 jaar ervaring in toerisme, kunt u mij vertrouwen u te helpen het beste van Suriname te beleven.

Xiara_small

Xiara

Mijn naam is Xiara en vervul mijn rol vol liefde als reisspecialist bij Orange Travel. Ik vind het geweldig om anderen te helpen en ben dol op muziek. Een leven zonder passie is als eten zonder smaak. Als muziek zonder emotie.
Vanaf 2017 heb ik mogen ervaren hoe ik mijn enthousiasme kan omzetten in mijn werk en met ruim 5 jaren vaardigheid zal ik u zeker uitgebreid verschillende destinaties aanbieden. Een babbeltje met mij zal
zeker niet ontbreken en het is mijn genoegen om de ervaringen, tips & tricks met u te delen. De bijzondere geschiedenis en prachtige Amazone oerwoud van ons mooi land Suriname is niet weg te denken! Daarnaast kan het lekkere eten zeker niet ontbreken. Dankzij de multiculturele samenleving
heb ik er een aantal van de veelzijdige gerechten om aan te raden. Orange Travel zal u duurzame, culturele en actieve tours aanbieden die levensechte ervaringen opleveren!