25 items komen overeen met je zoekopdracht
kayak adventure peperpot suriname

  Kayak Adventure Peperpot tour

  Vertrek op:

  Een unieke kayak tour die bij daglicht begint en doorgaat in de avond. U kayakt onder bomen en struiken door samen met een ervaren gids opzoek naar de wilde dieren in het Peperpot Nature Park.

  Suriname Rivier boottour met Fabian Vas

   Suriname Rivier Boottour met Fabian Vas

   U gaat tijdens deze tour mee met Fabian Vas, een van de bekenste natuur fotograven van Suriname. U zult niet alleen versteld staan van zijn navigatie-kunsten als kapitein, maar vooral van de serene natuur plekjes (ver van de bewoonde wereld)…

   Commewijne Rivier boottour with Fabian Vas

    Commewijne Rivier Boottour Fabian Vas

    U gaat tijdens deze tour mee met Fabian Vas, een van de bekenste natuur fotograven van Suriname. U zult niet alleen versteld staan van zijn navigatie-kunsten als kapitein, maar vooral van de koloniale bezienswaardigheden waar hij u heen zult brengen.

    ATV & Kabelbaan Avontuur

     ATV Avontuur & Kabelbaan avontuur

     Ontdek de Surinaamse Savanne op een krachtige 550cc ATV. Het Parabello oord, wat de thuisbais is tjidens deze dagtour, biedt andere sportieve activiteiten om het avontuur compleet te maken. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden voor een actieve dag in de…

     Frans Guyana dag tour| Orange Travel Suriname

      Frans Guyana dag tour

      Breng vanuit Suriname binnen 2,5 uur een bezoek aan Frankrijk! Orange Travel biedt een dagtour aan naar Frans Guyana, waarin centraal staan: een bezoek aan de gevangenis van Papillon en de Surinaamse binnenlandse oorlog.  

      Kookworkshop | bamie met kip

       Kookworkshop

       Leer hoe je traditioneel Surinaams eten zelf bereidt tijdens deze leuke Paramaribo kookworkshop. Maak je culinaire creativiteit wakker, verken de wereld van Surinaamse smaken en geniet van gezonde lokale gerechten!

       Speedboat Tour

        Speedboat Tour

        Deze avontuurlijke speedboot tour over de Surinamerivier heeft naast een boeiende geschiedenis ook veel te bieden op het gebied van natuur en waterplezier. Wij varen vanuit Paramaribo richting Paranam en komen onderweg langs enkele verlaten plantages en badplaatsen.

        Jeep 4x4 Safari - Orange Travel Suriname - Creek Driving

         Jeep Safari Off Road 4X4

         Op een spannende manier kennismaken met de ongerepte natuur van Suriname! Een tour vol avontuur en natuur door het ruige Surinaamse savannegebied dat zich kenmerkt door zwartwater kreken en dicht savannebos.

         Bakkie Museum - Orange Suriname - Museum 4

          Plantage Bakkie Commewijne

          Vertrek op: 27, 30 maart/ 4, 29, april

          Tijdens de dagtour naar Bakkie herleeft u op een unieke wijze het verleden van één van de meest authentieke plantages. De boottocht, het museum, de prachtige tuin en een ontmoeting met de nazaten, maakt deze plantage boottour tot één van…

           Peperpot Fietstour

           Vertrek op: 2, 3, 4 april/ Op aanvraag

           Op de fiets vanuit Paramaribo de Peperpot plantage in district Commewijne verkennen. Een dagtrip vol historie, cultuur en pure natuur. Bekijk hier onze voordelige aanbieding!