24 items komen overeen met je zoekopdracht

  Peperpot Avondwandeling

  Tijdens deze nachtelijke tocht staat u oog in oog met bijzondere nachtdieren. Een avondtrip vol avontuur in het Amazone woud. Bekijk hier onze voordelige aanbieding naar Peperpot!

   Suriname Rivier Boottour

   U gaat tijdens deze tour mee met Fabian Vas, een van de bekenste natuur fotograven van Suriname. U zult niet alleen versteld staan van zijn navigatie-kunsten als kapitein, maar vooral van de serene natuur plekjes (ver van de bewoonde wereld)…

    Commewijne Rivier Boottour

    U gaat tijdens deze tour mee met Fabian Vas, een van de bekenste natuur fotograven van Suriname. U zult niet alleen versteld staan van zijn navigatie-kunsten als kapitein, maar vooral van de koloniale bezienswaardigheden waar hij u heen zult brengen.

     ATV Avontuur

     Ontdek de Surinaamse Savanne op een krachtige 550cc ATV. Het Parabello oord, wat de thuisbais is tjidens deze dagtour, biedt andere sportieve activiteiten om het avontuur compleet te maken. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden voor een actieve dag in de…

      Frans Guyana dag tour

      Breng vanuit Suriname binnen 2,5 uur een bezoek aan Frankrijk! Orange Travel biedt een dagtour aan naar Frans Guyana, waarin centraal staan: een bezoek aan de gevangenis van Papillon en de Surinaamse binnenlandse oorlog.  

       Kook Workshop

       Leer hoe je traditioneel Surinaams eten bereidt en kookt zelf tijdens deze leuke Paramaribo kookworkshop. Maak je culinaire creativiteit wakker, verken de wereld van Surinaamse smaken en geniet van gezonde lokale gerechten!

        Speedboat Tour

        Deze avontuurlijke speedboot tour over de Surinamerivier heeft naast een boeiende geschiedenis ook veel te bieden op het gebied van natuur en waterplezier. Wij varen vanuit Paramaribo richting Paranam en komen onderweg langs enkele verlaten plantages en badplaatsen.

         Jeep Safari Off Road 4X4

         Op een spannende manier kennismaken met de ongerepte natuur van Suriname! Een tour vol avontuur en natuur door het ruige Surinaamse savannegebied dat zich kenmerkt door zwartwater kreken en dicht savannebos.

          Plantage Bakkie Commewijne

          Tijdens de dagtour naar Bakkie herleeft u op een unieke wijze het verleden van één van de meest authentieke plantages. De boottocht, het museum, de prachtige tuin en een ontmoeting met de nazaten, maakt deze plantage boottour tot één van…

           Peperpot Fietstour

           Op de fiets vanuit Paramaribo de Peperpot plantage in district Commewijne verkennen. Een dagtrip vol historie, cultuur en pure natuur. Bekijk hier onze voordelige aanbieding!

           Chat openen
           1
           Kunnen wij je ergens mee helpen?
           Hallo 👋
           Kunnen wij je ergens mee helpen?
           Powered by