18 items komen overeen met je zoekopdracht

  Speedboat Tour

  Deze avontuurlijke speedboot tour over de Surinamerivier heeft naast een boeiende geschiedenis ook veel te bieden op het gebied van natuur en waterplezier. Wij varen vanuit Paramaribo richting Paranam en komen onderweg langs enkele verlaten plantages en badplaatsen.

   Jeep Safari Off Road 4X4

   Op een spannende manier kennismaken met de ongerepte natuur van Suriname! Een tour vol avontuur en natuur door het ruige Surinaamse savannegebied dat zich kenmerkt door zwartwater kreken en dicht savannebos.

    Plantage Bakkie Commewijne

    Tijdens de dagtour naar Bakkie herleeft u op een unieke wijze het verleden van één van de meest authentieke plantages. De boottocht, het museum, de prachtige tuin en een ontmoeting met de nazaten, maakt deze plantage boottour tot één van…

     Peperpot Fietstour

     Op de fiets vanuit Paramaribo de Peperpot plantage in district Commewijne verkennen. Een dagtrip vol historie, cultuur en pure natuur. Bekijk hier onze voordelige aanbieding!

      Peperpot Bustour Suriname

      Bij een tour naar Peperpot Natuurpark bent u op steenworp afstand van Paramaribo en toch midden in het oerwoud van Suriname. Boek hier makkelijk en snel uw reis en ervaar de prachtige flora en fauna van deze voorheen bloeiende koffieplantage.

       Overbridge River Resort Suriname

       Boek hier uw reis en geniet op een ontspannen manier van de prachtige natuur langs de Surinamerivier. De meest complete reis, snel en gemakkelijk te boeken via deze Orange Travel website. Al onze reizen (zowel dag- als meerdaagse tours) naar…

        Frederiksdorp dagtrip

        Plantage Frederiksdorp in volle glorie. Boek makkelijk hier uw dagtour en wordt deelgenoot van de bewogen geschiedenis van deze plantage langs de Commewijnerivier. Op het resort kunt u spannende activiteiten ondernemen.

        text above footer

        Chat openen
        1
        Kunnen wij je ergens mee helpen?
        Hallo 👋
        Kunnen wij je ergens mee helpen?
        Powered by