21 items komen overeen met je zoekopdracht

  Isadou River Resort

  De 3- of 4-daagse reizen naar Isadou zitten vol avontuur, natuur, cultuur en een bijzondere ontmoeting met de vriendelijk Marron bevolking. Enkele hoogtepunten diep in het binnenland van Suriname: boottochten, boswandelingen en dorpswandeling.

   Danpaati River Lodge

   Danpaati River Lodge: goed georganiseerd, comfortabel verblijf en toch diep in het oerwoud van Suriname. Boek nu uw reis en laat u meenemen door onze ervaren gids naar authentieke Marron dorpen en mooie stroomversnellingen aan de Boven Suriname river.

    Kabalebo Nature Resort

    De meest avontuurlijke en comfortabele tour van Suriname is de Kabalebo tour. Het kenmerkt zich door: het spotten van vele dieren, kleine groepen, comfortabele lodges en professioneel & vriendelijk personeel.

     Knini Paati River Resort

     Kenmerken Knini Paati River Resort: goed geregeld, comfortabel verblijf en toch diep in het oerwoud van Suriname. Boek nu uw reis en ervaar authentieke Marron dorpen en mooie stroomversnellingen. Al onze tours hebben 100% vertrekgarantie en een scherpe prijs (zie…

      Galibi Suriname Urusji Lodge

      Ervaar het magisch leg proces van reuze schildpadden en ontmoet de authentieke inheense indianen uit dit gebied. De Urysji Lodge is een goede thuisbasis voor activiteiten in dit prachtig gebied. Naast hun prive strand, staat de Urusji Lodge ook bekend…

       Galibi Suriname (Myrysji Lodge)

       Boek hier voordelig uw reis naar Galibi en bezoek het enige inheemse dorp in noord Suriname en in het seizoen (Feb – Jul) ook de reusachtige (zee)schildpadden. De meest complete reis inclusief een bezoek aan Frans Guyana, snel en gemakkelijk…

        Overbridge River Resort

        Midden in het ongerepte oerwoud van Zuid-Amerika, aan de oever van de Surinamerivier ligt Overbridge River Resort. Hier wordt het idyllische strand omgeven door het mysterieuze Amazone Oerwoud.

         Coesewijne kajak trip

         Boek nu uw reis en ervaar het exotisch regenwoud van Suriname tijdens de Coesewijne kayak tour. De meest avontuurlijke kayak tour, snel en gemakkelijk hier te boeken.

          Fredberg 3- en 4-daagse tour

          Prachtige expedities naar Fredberg vol avontuur en natuur waar kennismaking met de ongerepte natuur centraal staat. Al onze reizen naar de Fredberg, in het hart van Suriname, hebben vaste vertrekdagen en zijn scherp geprijsd!

           Brownsberg Stone Island

           Boek nu uw reis en ervaar het ongerepte regenwoud van Suriname op de Brownsberg. De meest complete reis, snel en gemakkelijk te boeken via de Orange Travel website.

           Chat openen
           1
           Kunnen wij je ergens mee helpen?
           Hallo πŸ‘‹
           Kunnen wij je ergens mee helpen?
           Powered by