28 items komen overeen met je zoekopdracht
Mantje voorkant

  Mantje’s Lodge Bigi Pan

  Boek hier uw overnachting bij Mantje. Deze basic maar zeer gezellige accommodatie bevindt zich ten midden van het Bigi Pan meer. Tijdens uw bezoek dient het als het vertrekpunt voor avontuurlijke excursies.

  Wonotobo tour

   6-daagse Wonotobo Tour

   Verken het ongerepte Surinaamse regenwoud met een reis naar de afgelegen Wonotobo vallen. Ontdek adembenemende landschappen, watervallen en rotstekeningen in deze wilde natuurlijke schat langs de Corantijnrivier. Een onvergetelijke expeditie van 6 dagen.

   Seliba River Glamping zwembad

    Seliba River Glamping

    VERTREK OP: 16, 20, 24, 29 SEPTEMBER/ 8, 14, 28 OKTOBER/ OP AANVRAAG/ Boek nu uw reis en kom helemaal tot rust midden in de natuur. Overnacht op een luxe glamping en neem deel aan verschillende activiteiten.

    Granrio/Sintiadam Jungle Expeditie

     Gran Rio/Sintia Dam Jungle Expeditie

     VERTREK OP: 26 SEPTEMBER/ 27 OKTOBER/ OP AANVRAAG/ Samen met de gids maakt u een bijzondere unieke en avontuurlijke jungle expeditie. Hierbij gaat u de unieke natuur en wildlife van Suriname bewonderen en maakt u kennis met verschillende culturele dorpen.

     Jaw Jaw Marron dorp Suriname hangmat

      Jaw Jaw Marron dorp Suriname

      De 2-, 3- of 4-daagse reizen naar Jaw Jaw zitten vol avontuur, natuur, cultuur en een bijzondere ontmoeting met het vriendelijke Marronvolk. Enkele hoogtepunten diep in het binnenland van Suriname: boottochten, boswandelingen en dorpswandelingen.

      Galibi Suriname (Urusji Lodge)

       Galibi Suriname (Urusji Lodge)

       Boek hier voordelig uw reis naar Galibi en bezoek het enige inheemse dorp in noord Suriname en in het seizoen (Feb – Jul) ook de reusachtige (zee)schildpadden. De meest complete reis inclusief een bezoek aan Frans Guyana, snel en gemakkelijk…

       Frederiksdorp plantation history

        Frederiksdorp plantage 2/3 daagse tour

        Boek hier een meerdaagse tour naar plantage Frederiksdorp. Een reis vol historie, cultuur en natuur langs de Suriname- en Commewijne rivier die zich kenmerkt door de mooiste authentiek gerestaureerde plantagewoningen.  

        Bigi pan Flamingo Suriname

         District tour Bigi Pan

         VERTREK: 18 oktober (slapen in Nickerie) | Op aanvraag Boek hier de meest veelzijdige tour naar Nickerie & Bigi Pan Suriname! Een reis door 4 kustgebieden vol geschiedenis, cultuur en natuur met als hoogtepunt Bigi Pan (bekend om zijn: vele…

         Isadou River Resort

          Isadou River Resort

          De 3- of 4-daagse reizen naar Isadou zitten vol avontuur, natuur, cultuur en een bijzondere ontmoeting met de vriendelijk Marron bevolking. Enkele hoogtepunten diep in het binnenland van Suriname: boottochten, boswandelingen en dorpswandeling.

          Danpaati Lodge Orange Travel Suriname

           Danpaati River Lodge

           VERTREK OP: 5, 9, 14, 23, 28 JULI/ OP AANVRAAG/ Danpaati River Lodge: goed georganiseerd, comfortabel verblijf en toch diep in het oerwoud van Suriname. Boek nu uw reis en laat u meenemen door onze ervaren gids naar authentieke Marron…

           Kabalebo Nature Resort

            Kabalebo Nature Resort

            De meest avontuurlijke en comfortabele tour van Suriname is de Kabalebo tour. Het kenmerkt zich door: het spotten van vele dieren, kleine groepen, comfortabele lodges en professioneel & vriendelijk personeel.