Zo stelt u bij Orange u eigen reis samen

Heeft u zelf al een interessante reisroute in gedachten of heeft u nog totaal geen idee? Samen komen wij er zeker uit! Vertelt u ons waar u naartoe wilt of deelt uw u interesses met ons, dan gaan wij samen met u aan de slag om dit met uw budget te realiseren. Of dat nu een uitgebreid rondreis is of alleen maar enkele losse tours, wij kunnen alles snel voor je regelen!

Stap 1:
Vul het onderstaand formulier volledig in.

Stap 2:
Onze reisexperts reageren binnen 24 uur*. Vervolgens wordt er met u gecommuniceerd met alle geduld en deskundigheid totdat uw droomreis vorm heeft gekregen. Dit leidt tot een definitieve offerte (in de vorm van een factuur) met een geldigheidsdatum. Binnen deze periode wordt de reis tentatief gereserveerd en wordt u geacht voor het verloop van de geldigheidsdatum de betaling in orde te maken om van deze offerte gebruik te maken.

Stap 3:
Als Orange Travel uw betaling binnen de afgesproken periode heeft ontvangen, wordt uw tentatieve reservering omgezet in een boeking. U ontvangt de factuur waarbij het saldo is voldaan. Deze factuur is tevens uw tour voucher. U bent gereed om te gaan genieten van uw droomreis!

*bij door de weekse dagen
Hieronder een voorbeeld van hoe u het best uw interesse/wensen aangeeft in het “comment” gedeelte van het formulier: (Let op: u dient de velden waar wordt gevraagd naar reisdata en grootte en samenstelling van de reisgroep eerst in te vullen)

Wensen
Zeer intensieve reis of juist niet
Prive of niet (onze groepen zijn gemiddeld tussen de 4-10 personen)
Eén kamer met 2 verschillende bedden
Comfortabele accommodatie (of juist basic)

Interesse
De 3 meest belangrijke kenmerken:
Avontuur / cultuur / flora & fauna / historie / jungle hikes / boottochten / jeep- of Quad safari’s /
birdwatching / sport vissen

Bijzonderheden (zaken waar wij rekening moeten houden)
Gezondheidsbeperkingen
Fysieke beperkingen
Specifieke taal

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ