Tours | Orange Travel Suriname - Tours en Rondreizen
52 Trips match your search criteria

Luiaards spotten in Paramaribo

Tijdens deze trip ga je samen met je gids op pad om luiaards te spotten rondom de Paramaribo zoo. De gids verteld je leuke weetjes over de beesten en de natuur waar ze in leven, zodat je beter weet hoe…

Seliba River Glamping

VERTREK OP: 18, 22, 28 NOVEMBER/ 7, 13, 19, 22, 25, 28 DECEMBER/ OP AANVRAAG Boek nu uw reis en kom helemaal tot rust midden in de natuur. Overnacht op een luxe glamping en neem deel aan verschillende activiteiten.

Palumeu

GEPLAND OP: 20, 24, 27 NOVEMBER/ 1, 4, 11, 15, 18, 22, 25, 29  DECEMBER/ 5, 8, 12, 19 JANUARI VERTREK OP: 8 DECEMBER/ 15 JANUARI Het meest complete 4-daagse & 5-daagse programma van palumeu jungle lodge in Suriname. Hier…

Commewijne Bustour

Commewijne op z'n best! Boek nu uw reis en word deelgenoot van de bewogen geschiedenis van de plantages langs de Commewijnerivier in Suriname. De meest complete reis, snel en gemakkelijk te boeken via de Orange Travel website.

Granrio/Sintiadam Jungle Expeditie

  Gran Rio/Sintia Dam Jungle Expeditie

  VERTREK OP: 2 JULI/ 9 AUGUSTUS/ OP AANVRAAG Samen met de gids maakt u een bijzondere unieke en avontuurlijke jungle expeditie. Hierbij gaat u de unieke natuur en wildlife van Suriname bewonderen en maakt u kennis met verschillende culturele dorpen.

  Jaw Jaw Marron dorp Suriname hangmat

   Jaw Jaw Marron dorp Suriname

   De 2-, 3- of 4-daagse reizen naar Jaw Jaw zitten vol avontuur, natuur, cultuur en een bijzondere ontmoeting met het vriendelijke Marronvolk. Enkele hoogtepunten diep in het binnenland van Suriname: boottochten, boswandelingen en dorpswandelingen.

   Galibi Suriname (Urusji Lodge)

    Galibi Suriname (Urusji Lodge)

    Boek hier voordelig uw reis naar Galibi en bezoek het enige inheemse dorp in noord Suriname en in het seizoen (Feb – Jul) ook de reusachtige (zee)schildpadden. De meest complete reis inclusief een bezoek aan Frans Guyana, snel en gemakkelijk…

    Frederiksdorp plantage 2/3 daagse tour

    Boek hier een meerdaagse tour naar plantage Frederiksdorp. Een reis vol historie, cultuur en natuur langs de Suriname- en Commewijne rivier die zich kenmerkt door de mooiste authentiek gerestaureerde plantagewoningen.  

    kayak adventure peperpot suriname

     Kayak Adventure Peperpot tour

     Een unieke kayak tour die bij daglicht begint en doorgaat in de avond. U kayakt onder bomen en struiken door samen met een ervaren gids opzoek naar de wilde dieren in het Peperpot Nature Park.

     Bigi pan Flamingo Suriname

      District tour Bigi Pan

      (minimaal 2 personen) Boek hier de meest veelzijdige tour naar Nickerie & Bigi Pan Suriname! Een reis door 4 kustgebieden vol geschiedenis, cultuur en natuur met als hoogtepunt Bigi Pan (bekend om zijn: vele vogels, vissen en avontuurlijke boottochten)