48 items komen overeen met je zoekopdracht
Granrio/Sintiadam Jungle Expeditie
 • sale

Gran Rio/Sintia Dam Jungle Expeditie

VERTREK OP: 2 JULI/ 9, 28 AUGUSTUS/ OP AANVRAAG Samen met de gids maakt u een bijzondere unieke en avontuurlijke jungle expeditie. Hierbij gaat u de unieke natuur en wildlife van Suriname bewonderen en maakt u kennis met verschillende culturele…

Jaw Jaw Marron dorp Suriname hangmat

  Jaw Jaw Marron dorp Suriname

  De 2-, 3- of 4-daagse reizen naar Jaw Jaw zitten vol avontuur, natuur, cultuur en een bijzondere ontmoeting met het vriendelijke Marronvolk. Enkele hoogtepunten diep in het binnenland van Suriname: boottochten, boswandelingen en dorpswandelingen.

  Galibi Suriname (Urusji Lodge)

   Galibi Suriname (Urusji Lodge)

   Boek hier voordelig uw reis naar Galibi en bezoek het enige inheemse dorp in noord Suriname en in het seizoen (Feb – Jul) ook de reusachtige (zee)schildpadden. De meest complete reis inclusief een bezoek aan Frans Guyana, snel en gemakkelijk…

   Frederiksdorp plantation history

    Frederiksdorp plantage 2/3 daagse tour

    Boek hier een meerdaagse tour naar plantage Frederiksdorp. Een reis vol historie, cultuur en natuur langs de Suriname- en Commewijne rivier die zich kenmerkt door de mooiste authentiek gerestaureerde plantagewoningen.  

    kayak adventure peperpot suriname

     Kayak Adventure Peperpot tour

     Een unieke kayak tour die bij daglicht begint en doorgaat in de avond. U kayakt onder bomen en struiken door samen met een ervaren gids opzoek naar de wilde dieren in het Peperpot Nature Park.

     Bigi pan Flamingo Suriname

      District tour Bigi Pan

      (minimaal 2 personen) Boek hier de meest veelzijdige tour naar Nickerie & Bigi Pan Suriname! Een reis door 4 kustgebieden vol geschiedenis, cultuur en natuur met als hoogtepunt Bigi Pan (bekend om zijn: vele vogels, vissen en avontuurlijke boottochten)

      Commewijne Rivier boottour with Fabian Vas

       Commewijne Rivier Boottour Fabian Vas

       U gaat tijdens deze tour mee met Fabian Vas, een van de bekenste natuur fotograven van Suriname. U zult niet alleen versteld staan van zijn navigatie-kunsten als kapitein, maar vooral van de koloniale bezienswaardigheden waar hij u heen zult brengen.

       ATV & Kabelbaan Avontuur

        ATV Avontuur & Kabelbaan avontuur

        Ontdek de Surinaamse Savanne op een krachtige 550cc ATV. Het Parabello oord, wat de thuisbais is tjidens deze dagtour, biedt andere sportieve activiteiten om het avontuur compleet te maken. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden voor een actieve dag in de…

        French Guyana Daytour

         Frans Guyana dag tour

         Breng vanuit Suriname binnen 2,5 uur een bezoek aan Frankrijk! Orange Travel biedt een dagtour aan naar Frans Guyana, waarin centraal staan: een bezoek aan de gevangenis van Papillon en de Surinaamse binnenlandse oorlog.  

         Kookworkshop | bamie met kip

          Kookworkshop Surinaams eten

          Leer hoe je traditioneel Surinaams eten zelf bereidt tijdens deze leuke Paramaribo kookworkshop. Maak je culinaire creativiteit wakker, verken de wereld van Surinaamse smaken en geniet van gezonde lokale gerechten!

          Speedboat Tour

           Speedboat Tour

           Deze avontuurlijke speedboot tour over de Surinamerivier heeft naast een boeiende geschiedenis ook veel te bieden op het gebied van natuur en waterplezier. Wij varen vanuit Paramaribo richting Paranam en komen onderweg langs enkele verlaten plantages en badplaatsen.