46 items komen overeen met je zoekopdracht
Galibi Suriname (Urusji Lodge)

  Galibi Suriname (Urusji Lodge)

  Boek hier voordelig uw reis naar Galibi en bezoek het enige inheemse dorp in noord Suriname en in het seizoen (Feb – Jul) ook de reusachtige (zee)schildpadden. De meest complete reis inclusief een bezoek aan Frans Guyana, snel en gemakkelijk…

  kayak adventure peperpot suriname

   Kayak Adventure Peperpot tour

   Vertrek op:

   Een unieke kayak tour die bij daglicht begint en doorgaat in de avond. U kayakt onder bomen en struiken door samen met een ervaren gids opzoek naar de wilde dieren in het Peperpot Nature Park.

   Suriname Rivier boottour met Fabian Vas

    Suriname Rivier Boottour met Fabian Vas

    U gaat tijdens deze tour mee met Fabian Vas, een van de bekenste natuur fotograven van Suriname. U zult niet alleen versteld staan van zijn navigatie-kunsten als kapitein, maar vooral van de serene natuur plekjes (ver van de bewoonde wereld)…

    Commewijne Rivier boottour with Fabian Vas

     Commewijne Rivier Boottour Fabian Vas

     U gaat tijdens deze tour mee met Fabian Vas, een van de bekenste natuur fotograven van Suriname. U zult niet alleen versteld staan van zijn navigatie-kunsten als kapitein, maar vooral van de koloniale bezienswaardigheden waar hij u heen zult brengen.

     ATV & Kabelbaan Avontuur

      ATV Avontuur & Kabelbaan avontuur

      Ontdek de Surinaamse Savanne op een krachtige 550cc ATV. Het Parabello oord, wat de thuisbais is tjidens deze dagtour, biedt andere sportieve activiteiten om het avontuur compleet te maken. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden voor een actieve dag in de…

      Frans Guyana dag tour| Orange Travel Suriname

       Frans Guyana dag tour

       Breng vanuit Suriname binnen 2,5 uur een bezoek aan Frankrijk! Orange Travel biedt een dagtour aan naar Frans Guyana, waarin centraal staan: een bezoek aan de gevangenis van Papillon en de Surinaamse binnenlandse oorlog.  

       Kookworkshop | bamie met kip

        Kookworkshop

        Leer hoe je traditioneel Surinaams eten zelf bereidt tijdens deze leuke Paramaribo kookworkshop. Maak je culinaire creativiteit wakker, verken de wereld van Surinaamse smaken en geniet van gezonde lokale gerechten!

        Speedboat Tour

         Speedboat Tour

         Deze avontuurlijke speedboot tour over de Surinamerivier heeft naast een boeiende geschiedenis ook veel te bieden op het gebied van natuur en waterplezier. Wij varen vanuit Paramaribo richting Paranam en komen onderweg langs enkele verlaten plantages en badplaatsen.

         Jeep 4x4 Safari - Orange Travel Suriname - Creek Driving

          Jeep Safari Off Road 4X4

          Op een spannende manier kennismaken met de ongerepte natuur van Suriname! Een tour vol avontuur en natuur door het ruige Surinaamse savannegebied dat zich kenmerkt door zwartwater kreken en dicht savannebos.

          Isadou River Resort

           Isadou River Resort

           De 3- of 4-daagse reizen naar Isadou zitten vol avontuur, natuur, cultuur en een bijzondere ontmoeting met de vriendelijk Marron bevolking. Enkele hoogtepunten diep in het binnenland van Suriname: boottochten, boswandelingen en dorpswandeling.

           Danpaati River Lodge

            Danpaati River Lodge

            Danpaati River Lodge: goed georganiseerd, comfortabel verblijf en toch diep in het oerwoud van Suriname. Boek nu uw reis en laat u meenemen door onze ervaren gids naar authentieke Marron dorpen en mooie stroomversnellingen aan de Boven Suriname river.