[gtranslate]
Over ons - Orange Travel

Leer Meer Over Ons

Met een klantvriendelijk, dynamisch en professioneel team helpt Orange Travel haar klanten een keus te maken in een jungle van mogelijkheden op het gebied van toeristische attracties in Suriname. Alles wat wij doen, doen wij op basis van de volgende kernwaarden: eerlijkheid, snelheid, deskundigheid, stiptheid en plezier! Met genoegen introduceren wij onszelf aan u:
Als u open staat voor meer dan alleen een mooie omgeving in de natuur, maar ook waarde hecht aan decultuur van de lokale bevolking, dan zult u met Orange onvergetelijke ervaringen beleven. Wij staan vanaf aankomst op de luchthaven tot vertrek voor u klaar!

Ontdek Ons Verhaal

Welkom, ik ben Ernie de Vries eigenaar van Orange Travel. Ik ben geboren en getogen in Suriname en na een geweldige jeugd ben ik voor studie naar Europa verhuisd, waar ik na mijn studie ook nog een tijdje heb gewerkt. Al tijdens mijn studententijd was ik dol op reizen en deed in mijn vrijetijd, niets anders dan reizen om nieuwe culturen en landschappen te verkennen. In 2005 keerde ik terug naar mijn geboorte land Suriname en werd verliefd op het binnenland. En al heel snel legde ik mijn ingenieurstitel aan de kant om een touroperating bedrijf te beginnen (en zo van mijn hobby mijn werk te maken).

Orange Travel is vanaf haar start één van de snelst groeiende touroperators geweest en dat wij sinds 2007 nog steeds aan kop staan, is voor een heel klein deel toe te schrijven aan mijn Surinaamse gastvrijheid gecombineerd met mijn Nederlandse werkethiek en -dicipline en voor het overgrote deel is dat toe te schrijven aan een gedreven & gemotiveerd top team van collega’s.

De kracht van dit team zit hem in de kennis en geduld om voor u uw droom reis op maat samen te stellen. Productkennis maakt het verschil, daarom gaan onze reisexperts & reisbegeleiders jaarlijks op pad om de routes zelf te ervaren en deze te verbeteren. Orange klanten mogen op geen enkel moment hun twijfels hebben of ze de juiste reis bij de juiste partij hebben geboekt. Ons motto is daarom:
De klant moet vanaf het eerste tot het laatste contact…DIK TEVREDEN ZIJN!

Missie

Eerlijk en oprecht, win- win situatie bij samenwerking, met passie, gedisciplineerd en stiptheidzijn de belangrijkste eigenschappen waarmee Orange Travel kwalitatieve toeristische producten van de 3 Guyana’s aanbiedt. Dit doet Orange Travel met respect voor de natuur en lokale bevolkingen om op deze wijze een bijdrage te leveren aan de duurzame ontwikkeling van het toerisme in deze gebieden.

Visie

Orange streeft ernaar om op een maatschappelijk verantwoorde wijze een leidende rol te vervullen in de toerisme sector en daarmee, naast een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de 3 Guyana’s , de landen internationaal op een positieve wijze uit te dragen.

Het Team

Ontmoet Team Orange

Ernie de Vries

CEO

Shanifa - Orange Travel

Shanifa

Junior Sales Representative

Rea - Orange Travel Suriname

Rea

Finance

Elton Swedo - Orange Travel Suriname

Elton

Gids

Randy Wakiran - Orange Travel Suriname

Randy

Gids

Janice

Junior Sales Representative

Roy

Driver

Xiara Orange Travel

Xiara

Junior Sales Representative