[gtranslate]

Peperpot avondwandeling

vanaf

€55

Duur

4 uur

Min. Pers.

2

Ontdek Meer

Deze avondwandeling neemt je mee op een ontdekkingsreis door het Peperpot Nature Park, waar je tropische nachtdieren kunt observeren. Onder begeleiding van een ervaren gids leer je over de biodiversiteit van het park en het gedrag van de dieren die ‘s nachts actief zijn. Het is een kans om de verborgen schoonheid van de natuur te ervaren en meer te leren over de unieke ecosystemen van Suriname.

 

Hoogtepunten/Activiteiten

Avontuurlijke avondwandeling
Nacht dieren spotten
Beklimmen van de vogeltoren

Advies van Insiders

Xiara Orange Travel

Xiara

Reisspecialist

Wilt u graag wilde dieren spotten, maar heeft u geen tijd of behoefte om ver van de stad te gaan? Dan is de Peperpot avondwandeltocht de perfecte keuze voor u.

Tijdens de tour gaat u samen met een ervaren wildlife-gids op zoek naar de nachtdieren die in het Peperpot Nature Park leven. Er is een grote kans dat u onder andere slangen, kaaimannen en spinnen tegenkomt.

Wij van Orange Travel raden deze tour zeker aan als u graag veel wildlife wilt spotten, maar niet helemaal naar het binnenland wilt gaan.

Inclusief/Exclusief

Entree Natuurpark
Wildlife-gids
Snack (na de tour)
Een fles water (na de tour)
Transfer vanaf Paramaribo
Overige drank en snacks

Tour Informatie

 • 18.30 uur vertrek vanaf het discovery center
 • Wandeling maken door het Peperpot Nature Park
 • De tour eindigt rond 22.30 uur

 

 • Vertrektijd: 18.30 uur
 • Einde tour: 22.30 uur

 

Veelgestelde Vragen

 • Hoofdlampje: Zodat u de nacht dieren goed kunt spotten.
 • Gesloten schoenen of laarzen: Om u te beschermen tegen onder andere slangen. Houd er rekening mee dat het modderig kan zijn tijdens de wandeling.
 • Lange broek: Een lange broek is verplicht tijdens deze tour, om u te beschermen tegen dieren, insecten en irriterende planten. Zonder lange broek mag u niet deelnemen aan de tour!
 • Regenkleding: Voor onverwachtse buien.
 • Muggenmelk: Om u te beschermen tegen insectenbeten tijdens de tour.
 • Flesje water: U krijgt pas een flesje water na afloop van de tour, dus wij raden u aan om zelf ook een flesje water mee te nemen.
 • Verrekijker: Een verrekijker vergroot de mogelijkheden om wilde dieren en vogels te observeren, waardoor u meer kunt genieten van de natuur.
 • Iedere dag vanaf 2 personen

 

Algemene Informatie

Transport: Transport is niet inbegrepen bij de tour. Wij van Orange Travel kunnen echter wel een taxi voor u regelen voor €35,- per taxi. Deze taxi brengt u dan vanaf Paramaribo naar Peperpot en haalt u daar na de tour weer op.

Wandelen: U wandelt met een ervaren wildlife-gids door de paden van het Peperpot Nature Park, op zoek naar een heleboel verschillende wilde dieren. De avond is al gevallen, wat betekent dat de nachtdieren beginnen te ontwaken, waaronder slangen, spinnen en kaaimannen. De gids zal zijn best doen om zoveel mogelijk wildlife te spotten. Tijdens de wandeling zal hij u ook leuke weetjes over de natuur vertellen.

Vogeltoren: Na een tijdje komt u bij de vogeltoren aan, die u ook kunt beklimmen. Vanaf de vogeltoren heeft u een totaal ander perspectief over het Nature Park. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Hierna wandelt u nog een stuk door en rond 22.30 uur zult u weer terug zijn bij het begin. Hier wordt u nog getrakteerd op een lekkere snack en een verkoelend flesje water, terwijl u nageniet van de ervaring.

 Reserveer

Tour:

Peperpot avondwandeling

Gerelateerde Tours

Leatherback turtle Suriname - Myrysji lodge

Myrysji Lodge

Vanaf € 185
Peperpot Kajak tour

Peperpot Kajak tour

Vanaf € 65
Leatherback-Zeeschildpadden tour

Zeeschildpadden Avond Tour Braamspunt

Vanaf € 65